Náramky

Náramky patří mezi mezi nejoblíbenější šperky vůbec, proto jich v naší nabídce můžete nalézt dobře přes tisíc. Téměř každá žena má ráda blýskavý skvost, který elegantním způsobem zvýrazní půvab jejího zápěstí. I pánové rádi zaujmou masivním ocelovým anebo stylovým koženým kroužkem kolem ruky. Ruce jsou téměř vždy vidět, rukama provádíme většinu ...

Náramky patří mezi mezi nejoblíbenější šperky vůbec, proto jich v naší nabídce můžete nalézt dobře přes tisíc. Téměř každá žena má ráda blýskavý skvost, který elegantním způsobem zvýrazní půvab jejího zápěstí. I pánové rádi zaujmou masivním ocelovým anebo stylovým koženým kroužkem kolem ruky. Ruce jsou téměř vždy vidět, rukama provádíme většinu činností, gestikulujeme, komunikujeme. Proto je důležité dbát o jejich vzezření a nic k tomu nepomůže lépe, než vhodně zvolený náramek!

Zobrazit více informací

Podkategorie

  • Stříbrné šperky patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější módní doplňky. Svojí krásou se vyrovnají šperkům z bílého zlata, ale oproti nim jsou cenově dostupnější. Připravili jsme pro vás pestrou nabídku stříbrných náramků rozmanitých designů a dekorací. Můžete si vybrat mezi náramky čistě stříbrnými, rhodiovanými nebo pozlacenými. Rhodium dodává stříbru tmavý, kovově lesklý vzhled a odolnost, zlacení zase krásnou zlatou nebo bronzovou barvu. Vyberte si náramek podle svého srdce!

  • Elegantní náramky různých značek vyrobené z oceli. Nejčastěji se jedná o ocel chirurgickou, jejíž kvality ji řadí mezi špičkové materiály a které oceňují lidé po celém světě. Chirurgická ocel je pevný, vysoce odolný a především hypoalergenní materiál, který si mohou dovolit nosit i osoby citlivé na běžné kovy. V naší nabídce naleznete pevné i řetízkové náramky, náramky zdobené korálky, zlacením a dalšími dekorativními prvky.

  • Elegantní pánské a unisex náramky. V naší nabídce naleznete především náramky z oceli, ale i kožené, koženkové a textilní kousky. Pěkný náramek dodá mužskému zápěstí zajímavý šarm - vyberte si podle svého vkusu!

  • Krásné náramky všech stylů, od různých značek a vyrobených z rozličných materiálů. V naší nabídce naleznete náramky kovové, koženkové, zdobené bižuterními prvky, perlami apod.

Nejprodávanější
Nejnovější
Nejlevnější
Nejdražší
Zobrazeno 289 – 297 z 297 položek
Zobrazeno 289 – 297 z 297 položek