Řetízky & Přívěsky

Široká nabídka více jak 2000 řetízků a přívěsků k Vašemu výběru. Nabízíme řetízky zlaté, stříbrné, ocelové a z dalších materiálů, řetízky na krk, na ruku či na nohu. K řetízku si můžete vybrat vhodný přívěsek a vytvořit si vlastní kombinaci. Některé přívěsky na krk jsou dodávány včetně řetízku. Naleznete zde i přívěsky se zapínáním na karabinku ...

Široká nabídka více jak 2000 řetízků a přívěsků k Vašemu výběru. Nabízíme řetízky zlaté, stříbrné, ocelové a z dalších materiálů, řetízky na krk, na ruku či na nohu. K řetízku si můžete vybrat vhodný přívěsek a vytvořit si vlastní kombinaci. Některé přívěsky na krk jsou dodávány včetně řetízku. Naleznete zde i přívěsky se zapínáním na karabinku určené k připnutí na náhrdelník nebo náramek.

Zobrazit více informací

Podkategorie

  • Luxusní řetízky vyrobené ze 14-ti karátového žlutého, bílého, případně kombinovaného zlata. K dostání jsou různé typy řetízků: anker, pancer, valentino, figaro, lambáda, hádek, marina gucci a další ozdobné vzory. K přívěskům doporučujeme řetízek jednoduchého designu, k samostanému nošení zase naopak pěkně zdobený, zajímavě propracovaný kousek.

  • Stříbrné šperky patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější módní doplňky. Svojí krásou se vyrovnají šperkům z bílého zlata, ale oproti nim jsou cenově dostupnější. Připravili jsme pro vás pestrou nabídku stříbrných řetízků různého vzhledu, délky, šířky a ohebnosti. Můžete si vybrat mezi řetízky čistě stříbrnými, rhodiovanými nebo pozlacenými. Rhodium dodává stříbru tmavý, kovově lesklý vzhled a odolnost, zlacení zase krásnou zlatou nebo bronzovou barvu. K řetízku si u nás můžete vybrat i pěkný přívěsek (viz stříbrné přívěsky).

  • Nabízíme různé typy ocelových řetízků odlišného vzhledu a délky. Řetízky jsou vyrobené z nerezové nebo chirurgické oceli. Ocelové šperky jsou oblíbené především kvůli pevnosti, odolnosti, stálé barvě materiálu a dobré cenové dostupnosti.

  • Luxusní přívěsky vyrobené ze 14-ti karátového žlutého, bílého nebo kombinovaného zlata. Pyšníme se širokou nabídkou zlatých přívěsků různých stylů a tvarů, díky které si u nás může vybrat opravdu každý: ženy, muži i děti. Všechny zlaté přívěsky dodáváme bez řetízku, který si u nás ale můžete vybrat podle svého vlastního vkusu a požadované délky v sekci Zlaté řetízky.

  • Stříbrné šperky patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější módní doplňky. Svojí krásou se vyrovnají šperkům z bílého zlata, ale oproti nim jsou cenově dostupnější. Připravili jsme pro vás pestrou nabídku stříbrných přívěsků různých typů zdobených zirkony, krystaly či diamanty. Můžete si vybrat mezi přívěsky čistě stříbrnými, rhodiovanými nebo zlacenými. Rhodium dodává stříbru tmavý, kovově lesklý vzhled a odolnost, zlacení zase krásnou zlatou nebo bronzovou barvu. K přívěsku si u nás můžete vybrat i vhodný řetízek (viz stříbrné řetízky).

  • Oblíbené tvary přívěsků jsme pro Vás rozdělili do několika podkategorií. Na vrcholu žebříčku popularity jsou přívěsky ve tvaru kříže a znamení zvěrokruhu, neméně žádaná mezi ženami jsou i srdíčka. V sekci Přívěsky ostatní naleznete přívěsky skutečně originálního charakteru a přívěsky se zapínáním na karabinku, určené k připnutí na náhrdelník nebo náramek.

  • Stylové přívěsky vyrobené z nerezové nebo chirurgické oceli. Ocelové šperky jsou oblíbené především kvůli pevnosti, odolnosti, stálé barvě materiálu a dobré cenové dostupnosti. Moderní styl většiny našich ocelových přívěsků je určen pro ženy i muže.

Nejprodávanější
Nejnovější
Nejlevnější
Nejdražší
Zobrazeno 469 – 504 z 783 položek
Zobrazeno 469 – 504 z 783 položek