Zlaté přívěsky

Luxusní přívěsky vyrobené ze 14-ti karátového žlutého, bílého nebo kombinovaného zlata. Pyšníme se širokou nabídkou zlatých přívěsků různých stylů a tvarů, díky které si u nás může vybrat opravdu každý: ženy, muži i děti. Všechny zlaté přívěsky dodáváme bez řetízku, který si u nás ale můžete vybrat podle svého vlastního vkusu a požadované délky ...

Luxusní přívěsky vyrobené ze 14-ti karátového žlutého, bílého nebo kombinovaného zlata. Pyšníme se širokou nabídkou zlatých přívěsků různých stylů a tvarů, díky které si u nás může vybrat opravdu každý: ženy, muži i děti. Všechny zlaté přívěsky dodáváme bez řetízku, který si u nás ale můžete vybrat podle svého vlastního vkusu a požadované délky v sekci Zlaté řetízky.

Zobrazit více informací

Podkategorie

  • Nádherné přívěsky vyrobené ze 14-ti karátového žlutého zlata. Šperky ze žlutého zlata jsou nadčasovou klasikou, velmi často se stávají rodinným klenotem, který se předává z generace na generaci. Naše přívěsky jsou zdobeny většinou umělými zirkony, ale i pravými diamanty. K přívěsku si u nás můžete vybrat řetízek podle svého vkusu (viz sekce zlaté řetízky).

  • Jedním z největších módních trendů posledních let jsou šperky kombinující několik druhů zlata. Asi nejpopulárnějším trendem je stylová kombinace žlutého zlata s trochou bílého, nicméně nemenší oblibě se těší i spojení zlata žlutého, červeného a bílého. Vyberte si z naší nabídky různých druhů přívěsků v tomto stylu.

  • Nádherné přívěsky vyrobené ze 14-ti karátového bílého zlata. Bílé zlato vzniká jako slitina žlutého zlata s alespoň jedním bílým kovem, nejčastěji s manganem, palladiem nebo stříbrem. Povrch většiny našich přívěsků z bílého zlata je opatřen tzv. rhodiační povrchovou úpravou, která chrání kov před snadným poškozením a zvyšuje jeho lesk. Přívěsky jsou zdobeny především umělými zirkony anebo diamanty. K přívěsku si u nás můžete vybrat i vhodný řetízek (viz sekce zlaté řetízky).

Nejprodávanější
Nejnovější
Nejlevnější
Nejdražší
Zobrazeno 217 – 217 z 217 položek
Zobrazeno 217 – 217 z 217 položek