Náušnice

Jsme hrdí na to, že Vám můžeme nabídnout více jak 3000 překrásných náušnic na výběr. Náušnice ze zlata, stříbra, chirurgické oceli a dalších kovů, náušnice zdobené kamínky populární značky Swarovski anebo celé soupravy šperků, které Vás kompletně ozdobí. U nás si vybere opravdu každý.

Podkategorie

  • Zlato, zlato... kouzlo jednoho z nejdražších kovů na světě nikdy nepomine. Zlato je kov, který hýbe historií a ovlivňuje tok dějin. Jeho krása spočívá v barvě a třpytu a síla ve vzácnosti. Ženy i muži z nejvyšších kruhů společnosti se vždy okatě zdobili nápadnými zlatými šperky, které upozorňovaly na jejich postavení a moc. Zlaté šperky se dodnes předávají v rodinách z generace na generaci. Jejich cena je potom nejenom materiální, ale i historická a citová. Samotné ryzí zlato je velice měkké a pro výrobu klenotů nepoužitelné, proto se většinou mísí s dalšími kovy, jako je např. stříbro, měď, zinek, nikl nebo palladium. Většina našich šperků je ryzosti 585/1000, nicméně řadu z nich je možno na Vše přání nechat vyrobit i ve vyšší ryzosti 750/1000. Klenoty o váze nad 1g nesou ze zákona státní punc.

  • Stříbrné náušnice patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější módní doplňky. Svojí krásou se vyrovnají šperkům z bílého zlata, ale oproti nim jsou cenově dostupnější. Připravili jsme pro Vás pestrou nabídku náušnic různých tvarů a stylů, kterou pravidelně rozšiřujeme. Většina stříbrných šperků má rhodiovaný povrch – kov je opatřen tenkou vrstvou rhodia, díky které náušnice získávají hezčí, tmavší a lesklejší vzhled a větší odolnost vůči korozi.

  • Náušnice zdobené překrásnými kamínky, krystaly nebo zirkony od proslavené značky Swarovski. Kdo by neznal slavného výrobce dokonalých bižuterních komponentů, které nemají ve světě konkurenci? Unikátní patentovaná technologie a více jak 150 let historie firmy dokazují, že Swarovski je dnes už osvědčenou klasikou, která si vybudovala dobré jméno na trhu a dodnes se drží v popředí. Náušnice zdobené krystaly Swarovski se mohou stát skvostným dárkem, který potěší.

  • Nízká cena, dlouhá životnost, vysoká pevnost, barevná stálost, odolnost proti oxidaci a hypoalergenita –  díky těmto vlastnostem řada lidí upřednostňuje ocelové šperky před ostatními materiály. Náušnice z chirurgické oceli jsou populární především díky hypoalerginitě, protože neobsahují nikl a dobře je snáší i osoby, které nesnesou v uších šperky z jiných kovů. V naší pestré nabídce najdete jak elegantní visací ocelové náušnice, tak i jednoduché ocelové pecky anebo oblíbené ocelové kruhy. Hledáte levnější alternativu ke zlatým náušnicím? Zkuste naši nabídku náušnic z pozlacené chirurgické oceli anebo z oceli se zlatou povrchovou úpravou PVD.

  • Krásné náušnice z různých materiálů, bižuterie, bronzu, mědi, dřeva, korálků, peříček, FIMO hmoty atd. Vyberte si z naší jedinečné nabídky originálních náušnic.

  • Půvabné soupravy stříbrných šperků určených k běžnému nošení anebo ke zvláštním příležitostem. Většina souprav je tvořena náušnicemi a přívěskem, případně jsou doplněné i o prstýnek (dostupné velikosti prstenu jsou uvedeny v sekci "Vyberte variantu"). Souprava se může stát nádherným a celistvým dárkem pro milovanou osobu.

Nejprodávanější
Nejnovější
Nejlevnější
Nejdražší
Zobrazeno 1 – 36 z 820 položek
Zobrazeno 1 – 36 z 820 položek