Ostatní doplňky

Do této sekce jsme zařadili další módní doplňky nezbytné pro běžný život i ty pro vlastní potěšení. Luxusní kabelky, peněženky, opasky, hodinky či brýle, ale i překrásné dámské brože. Důležitou součástí je sekce krabiček a obalů, ve které si můžete najít vhodné pouzdro pro Vámi vybraný šperk. Pokud je Vám krabička málo, můžete sáhnout i po celé ...

Do této sekce jsme zařadili další módní doplňky nezbytné pro běžný život i ty pro vlastní potěšení. Luxusní kabelky, peněženky, opasky, hodinky či brýle, ale i překrásné dámské brože. Důležitou součástí je sekce krabiček a obalů, ve které si můžete najít vhodné pouzdro pro Vámi vybraný šperk. Pokud je Vám krabička málo, můžete sáhnout i po celé šperkovnici.

Zobrazit více informací

Podkategorie

  • Každý šperk potřebuje adekvání úložný prostor, ve kterém může být darován či uchováván. Nabízíme nádherné krabičky na šperky, vhodné jako doplněk k nákupu náušnic nebo prstenů, ve kterých bude šperk vypadat naprosto dokonale. Stojany na šperky jsou určeny k hromadnému umístění často nošených oblíbených klenotů.

  • Náramkové hodinky představují i v dnešní digitalizované době významný společenský módní doplněk. V naší nabídce naleznete luxusní hodinky moderního i tradičního zpracování, hodinky různých barev, s odlišně formovanými ciferníky a s řemínky z rozličných materiálů. Naše hodinky jsou vesměs analogové s klasickým ručičkovým ciferníkem. 

Nejprodávanější
Nejnovější
Nejlevnější
Nejdražší
Zobrazeno 1 – 36 z 47 položek
Zobrazeno 1 – 36 z 47 položek