Ocelové náušnice

Nízká cena, dlouhá životnost, vysoká pevnost, barevná stálost, odolnost proti oxidaci a hypoalergenita –  díky těmto vlastnostem řada lidí upřednostňuje ocelové šperky před ostatními materiály. Náušnice z chirurgické oceli jsou populární především díky hypoalerginitě, protože neobsahují nikl a dobře je snáší i osoby, které nesnesou v uších šperk...

Nízká cena, dlouhá životnost, vysoká pevnost, barevná stálost, odolnost proti oxidaci a hypoalergenita –  díky těmto vlastnostem řada lidí upřednostňuje ocelové šperky před ostatními materiály. Náušnice z chirurgické oceli jsou populární především díky hypoalerginitě, protože neobsahují nikl a dobře je snáší i osoby, které nesnesou v uších šperky z jiných kovů. V naší pestré nabídce najdete jak elegantní visací ocelové náušnice, tak i jednoduché ocelové pecky anebo oblíbené ocelové kruhy. Hledáte levnější alternativu ke zlatým náušnicím? Zkuste naši nabídku náušnic z pozlacené chirurgické oceli anebo z oceli se zlatou povrchovou úpravou PVD.

Zobrazit více informací

Podkategorie

  • Ocelové náušnice pro muže i pro ženy. Kuličky, kroužky, originální náušnice s motivem lebky nebo hrací kostky a další zajímavé kousky. Šperky z chirurgické oceli mají krásnou, tmavě stříbrnou baru, jsou kvalitní, pevné, odolné vůči korozi a nedráždí ušní lalůčky - proto se dnes nachází vysoko na žebříčku popularity.

  • Elegantní dámské náušnice vyrobené z oceli od různých značek a výrobců. Šperky z chirurgické oceli mají krásnou, tmavě stříbrnou baru, jsou kvalitní, pevné, odolné vůči korozi a nedráždí ušní lalůčky - proto se dnes nachází vysoko na žebříčku popularity a nosí je dámy po celém světě.

Nejprodávanější
Nejnovější
Nejlevnější
Nejdražší
Zobrazeno 1 – 36 z 120 položek
Zobrazeno 1 – 36 z 120 položek